Medlemmar: 6124 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Comebacken kommer mor Leeds i FA-cupen.

Henry kommer spela mot Leeds

lör 7 jan 2012 kl 16:31

Arséne Wenger har meddelat att Thierry Henry kommer att spela mot Leeds i FA cup-mötet på måndagskvällen.

Under gårdagen bekräftades låneaffären av Thierry Henry som är klubbens största målskytt genom tiderna med hela 226 fullträffar. Trots rykten om att fransmannen dragit på sig en skada meddelade Wenger på sin presskonferens inför Leeds att Thierry kommer spela men att det är oklart hur många minuter det blir:
- Jag är nöjd över att ha fått låna Henry för det tog ett tag att få allt pappersarbete klart, men till sist blev det klart. Han jobbar hårt, men han ligger lite efter fysiskt. Om en till två veckor kommer han vara i form. Han kommer att vara involverad mot Leeds. För tillfället är 90 minuter lite för mycket för honom för han har inte spelat på länge.

- Kontraktet sträcker sig över sex och en halv vecka. Om han behövs längre, ifall det verkligen är nödvändigt, kan han stanna till slutet av februari. Han kan fortfarande vara med i det första mötet med Milan den 15 februari.

- Jag förväntar mig att han ska påverka lika mycket som vilken bra spelare som helst. Han kan göra mål, det har han visat – 226 på 370 matcher – och han är en bra spelare. Det man vill ha av honom är hjälp till att vinna matcherna.