Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Rosicky blir kvar säsongen ut. Minst.

Rosicky säljs inte i januari

tor 26 jan 2012 kl 16:43

Igår rapporterade vi om att Tomas Rosickys agent rest till London för samtal med Wenger om spelarens framtid. Idag bekräftar han att den Tjeckiska lagkaptenen stannar i Arsenal.

Pavel Paska, Rosickys agent, träffade igår Wenger för att diskutera sin klients framtid hos the Gunners. Tomas Rosickys nuvarande kontrakt går ut i sommar och han har nyligen ryktats till Fulham, Olympiakos, Galatasaray och Wolfsburg.

Transferfönstret stänger Tisdagnatt men som allt ser ut nu så stannar mittfältaren i Arsenal. Agenten berättade i en intervju med tjeckisk press att Arsenal är redo att erbjuda Tomas en förlängning av hans kontrakt och att ett slutgiltigt beslut om hans framtid kommer att tas nästa månad:
- Det var en bra diskussion, som det alltid är med Mr. Wenger. Vi har lagt fram våra idéer och Arsenal sina idéer. Vi har bytt lite information och kommit överens om att ta det slutgiltiga beslutet den 15 februari. Allting är vidöppet. Naturligtvis har jag pratat med Tomas och vet hans önskningar, men innan nästa samtal med Arsenal kommer vi inte berätta något.

- Jag vill inte spekulera i Rosickys framtid men folk i Arsenal har uttryckt att de skulle vara intresserade av att se Tomas fortsätta spela där. Men vi får vänta och se till mitten av februari hur saker och ting utvecklar sig.