Medlemmar: 8781 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Henry nätade igen och kan nu bli kvar i Arsenal.

Eventuell förlängning med Henry

sön 5 feb 2012 kl 17:29

Arsene Wenger berättade igår på presskonferensen efter matchen att han ska diskutera möjligheterna till en förlängning av Thierry Henrys lånekontrakt.

Precis efter årsskiftet bekräftades det att den största målskytten i Arsenals historia skulle göra comeback i den röda tröjan efter att man kommit överens med New York Red Bulls om en lånedeal. Kontraktet som Henry skrev under på går ut efter första CL-mötet med Milan den 15 februari.

Fransmannen är inte längre ansedd att vara en ordinarie spelare i The Gunners men han gjorde under gårdagens match mot Blackburn sitt andra mål sedan återkomsten och sitt 228:e totalt för klubben.
Om det inte blir någon förlängning så var detta sista matchen för skyttekungen på Emirates men Wenger berättade på presskonferensen efter matchen att det fortfarande finns en möjlighet till att Henry stannar två veckor till och att han då kan spela i derbyt mot Tottenham:
- Jag har inte kollat på det, kanske kan den maximala möjligheten vara att vi kan låna honom två veckor till. Normalt kommer han inte att spela mot Tottenham.