Medlemmar: 6531 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

U18-laget vinner.

U18 toppar tabellen igen

sön 19 feb 2012 kl 17:32

Arsenals U18-lag har börjat 2012 superbt och efter att man slagit Fulham på bortaplan igår så placerar man sig återigen som etta i ligan.

Efter tre sena mål och noll insläppta vid full tid i lördagens match borta mot Fulham så ligger nu Arsenal etta i Academy Premier Leagues grupp A. Innan matchstart så var det just Fulham som låg på första platsen. Detta skulle det alltså bli ändring på och när det bara återstod tolv minuter av matchen så satte Arsenals mittfältare Josh Rees sitt tredje mål på lika många matcher.

Det dröjde inte lång tid för än tvåan skulle komma för sextio sekunder senare kunde man notera mittbacken Elton Monteiro för ett mål. Efter detta så blev det allt mer uppgivet i Fulham och när det bara återstod två minuter av ordinarie tid så punkterade 19-åringen Jordan Wynter matchen, 3-0. Nu återstår det bara 6 omgångar av serien och nästa helg väntar ett tufft möte för Steve Boulds ungdomar då Chelsea U18 gästar London Colney.