Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nyförvärvet Lukas Podolski är ett av ämnena i veckans podcast.

Podcast 18: Välkommen Poldi

tis 1 maj 2012 kl 18:40

1-1 mot Stoke på Britannia Stadium, en nervös avslutning på ligan och äntligen en ny värvning i form av Lukas Podolski! Det är kvällens stora samtalsämnen i den veckoliga podcasten!

Bara ett par veckor återstår av säsongen och spänningen är fortsatt olidlig. Medan ligan troligtvis avgjordes på Etihad Stadium igår kväll är racet om de två Champions League-platserna fortfarande mycket het. Arsenal har inte tagit vara på sina chanser, men det har varken Tottenham, Chelsea eller Newcastle heller gjort.

Två matcher är kvar och Arsenals kryss på Britannia Stadium kan vara poängen som skiljer tredje- och fjärdeplatsen åt när ligan är klarspelad.  Det kommer bli en mycket nervös avslutning. Igår eftermiddag kom dock en väldigt positiv nyhet då Lukas Podolski äntligen blev officiellt klar för Arsenal, vilket är ett hett samtalsämne i kvällens podcast.

Med oss den här gången har vi rutinerade Jacob Hagenborn samt webmastern Andreas Andersson. Tillsammans med programledaren Kristonel Elwe diskuteras allt som pågått under den senaste veckan och självklart lite till!

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen kristonel.elwe@arsenal.se eller axel.asplund@arsenal.se