Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Poldi känner att steget till Arsenal är helt rätt.

Podolski om flytten till Arsenal

tis 15 maj 2012 kl 06:04

Arsenal har tidigt gjort klart med ännu en lagkapten. Från det tyska nedflyttningsgänget FC Köln värvas som tidigare bekräftats Lukas Podolski. Nu kommenterar Podolski övergången till Arsenal.

Han värvades tillbaka till FC Köln efter en mindre lyckad sejour i Bayern München. Han fick höra att han endast presterade när det vankades landskamper och stora mästerskap. Men i Köln hittade han tillbaka till formen och Lukas Podolski har en väldigt bra säsong bakom sig med bottengänget Köln som till slut ramlade ur Bundesliga.
- Arsenal är en fantastisk klubb, här i Europa och över hela världen. När övergångssnacket startade gick allt väldigt snabbt. Jag ser fram emot utmaningen i en ny klubb efter EM 2012. Jag har en bra säsong bakom mig i Köln så jag går till Europamästerskapet med stort självförtroende.

- Efter det kommer jag sluta upp till mina lagkamrater i Arsenal och där är mitt mål att göra mitt bästa och bli framgångsrik. Det är svårt att säga när tiden är rätt för ett klubbyte. Men jag är snart 27 år så detta steg i min karriär känns rätt.