Medlemmar: 8851 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wilsheres operation i Umeå gick bra.

Läkaren om Wilsheres operation

tis 22 maj 2012 kl 19:53

Arsenal Sweden-medlemmen och Umeåbon Joakim Öhrner missade att träffa Jack Wilshere med tio minuter. Istället fick han en pratstund med mittfältarens läkare Håkan Alfredsson.

- Håkan Alfredsson berättade att operationen, som övervakades av en av Arsenals läkare, hade gått mycket bra och att Jack förhoppningsvis är fullt återställd om åtta veckor, säger Joakim Öhrner till Arsenal.se. Han sa även att ingreppet genomfördes av taktiska skäl, för att förkorta skadeuppehållet som vid en sådan här skada kan vara upp till ett år långt i värsta fall.

Öhrner, som finns på Twitter under namnet @Gooner4lifeSwe, frågade givetvis efter Wilshere, men fick beskedet att han hade lämnat klinken tio minuter tidigare.
- Han hade åkt till hotellet, men vilket ville Håkan inte säga.

Håkan Alfredsson har tidigare opererat bland andra Tomas Vermaelen, Zlatan Ibrahimovic, Andy Carroll och Peter Forsberg.
- Vi får hoppas att det går bättre för Jack än för Peter, avslutar Joakim Öhrner. Prognosen är att han ska vara tillbaka i träning i juli, så vi får hoppas att allt vill sig väl.