Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Dags för EM för Rosicky och Tjeckien.

Rosicky redo för Ryssland

fre 8 jun 2012 kl 12:13

Tomas Rosicky är laddad inför EM-premiären ikväll då Tjeckien möter Ryssland.

"Lille Mozart" verkade sjunga på sista versen innan säsongen 2011/2012 drog igång. Men under säsongen visade han sina kvaliteter i en rad matcher, inte minst under våren.
Tjecken skrev på ett nytt kontrakt och hamnade på tredje plats i omröstningen av säsongens spelare.

Rosickys fina form gladde många Arsenalsupportrar men frågan är om inte de tjeckiska fotbollsfans jublade lite högre. Mittfältaren är en av Michal Bileks absolut viktigaste spelare när Tjeckien tar sig an Ryssland, Grekland och Polen i Grupp A. Under torsdagens presskonferens gav Rosicky sin syn på motståndet och sin landslagskarriär.
- Ryssland har farliga mittfältare och anfallare. Vi förväntar oss en tuff match. Ryssland har mycket erfarenhet men vi tror på våra styrkor och känner att vi kan lyckas.Tiden flyger förbi, men jag är inte så gammal. Jag tror att jag kan vara med även i nästa Europamästerskap.