Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ljungberg gillar den här duon.

Freddie berömmer Theo & Alex

lör 16 jun 2012 kl 13:41

Innan matchen mellan England och Sverige berömde Fredrik Ljungberg Arsenals engelska landslagsspelare Theo Walcott och Alex Oxlade-Chamberlain.

Fredrik Ljungberg och Theo Walcott var lagkamrater i 18 månader innan svensken lämnade klubben. Han vet vilka problem den tidigare Southampton-spelaren kan orsaka med sin snabbhet. Den före detta svenska landslagskaptenen, som spelade nio säsonger i Arsenal mellan 1998 och 2007, har följt Walcott och Oxlade-Chamberlain och deras utveckling. Innan matchen gav han sin syn på Arsenals engelska landslagsspelare.
- Theo gör mycket bra ifrån sig och tagit ett kliv till under de senaste åren. Vi såg inte mycket av honom mot Frankrike, men han är en mycket snabb spelare så vi får se om han kan använda det mot Sveriges försvar i kväll.

- När jag besöker Arsenal har de stora saker att säga om Alex. Jag tycker det är helt fantastiskt att han startar i ett EM som 18-åring och jag tycker inte folk ska lägga mer press på honom. Pressen borde vara på andra spelare, och allt som Alex gör bör ses som en stor bonus. Jag vet att han kommer att bli en stor spelare.