Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Szczesny tror på sitt lag.

Szczesny: "Vi är starkare i år"

tis 31 jul 2012 kl 10:26

Wojciech Szczesny hävdar att Arsenal är ett mycket starkare lag i år i jämförelse med förra säsongen. Erfarenheten och värvningarna är Arsenals framgångsrecept i år, enligt polacken. 

Wojciech Szczesny är inte känd som målvakten som sätter låga mål och som saknar självförtroende. Flera gånger tidigare har Arsenals målvakt visat att han både tror på sig själv och laget han representerar.
Den 22-årige keepern säger i en intervju med Arsenal.com att Arsenal är beredd att fightas om pokaler och att Podolski, Giroud och Bould gett laget en ny effekt och höjt dom till en annan nivå.
- Klubben har alltid samma mål och det är att vinna pokaler. Vi har uppenbarligen inte gjort det dom senaste åren vilket är en besvikelse för spelarna och fansen, men jag tror att vi kommer vara lite starkare i år än förra. Jag tror att spelare som saknade erfarenhet förra året nu har den erfarenheten. Vi har ett par nya värvningar, spelare som kan göra mål. Podolskis målfacit talar ju för sig själv.

Szcnesny passar även på att hylla den nya assisterande managern Steve Bould för en bra start i A-laget.
- Vi är starka offensivt och Steve Bould har gjort några fantastiska arbeten med försvaret. Det verkar fungera mycket bra. Allt får mig att tro att vi kommer vara lite starkare. Jag tror inte vi kommer släppa in lika många mål som förra året, jag var den som släppte in alla, och jag är bara besviken eftersom det visade på att vårat försvarsspel var ett stort problem för oss förra säsongen. Vi ska göra allt vi kan för att göra det bättre.