Medlemmar: 4729 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mycket snack om van Persies framtid.

Dagens transfersnack

ons 1 aug 2012 kl 10:47

Augusti säger välkommen och det innebär att det bara är en månad kvar innan transferfönstret stänger. Vad händer och vad snackas det om? Arsenal.se har svaren - häng med!

Igår meddelades det att Juventus avsatt 70 miljoner pund för att köpa loss Robin van Persie. Pengarna skulle täcka transfersumma, lön och andra bonusar för holländarens kontrakt.
Läs mer här

Idag kommer rapporter om att Juventus tröttnat och insett att de inte kommer att kunna matcha det som Arsenal och van Persie vill ha (Juventus sägs vara beredda att ge The Gunners £20 miljoner och anfallaren en lön på £190 000 i veckan efter skatt).
Läs mer här

Barcelona ska förbereda ett bud på £11,6 miljoner för Arsenals mittfältskrigare Alex Song. Tanken är att han ska ersätta Seydou Keita.
Läs mer här

Balckburn Rovers vill låna Arsenals Ju Young Park och tränaren Steve Kean ser sydkoreanen som ersättare för den skadade Leon Best.
Läs mer här

Arsenal, tillsammans med Liverpool och Newcastle, ska vara intresserade av att värva PSG:s kapten Mamadou Sakho som den franske storklubben vill göra sig av med.
Läs mer här

Övergången för Santi Cazorla skulle bli klar vilken dag som helst, enligt väldigt många, men nu verkar det ha blivit problem. Malaga ville först sälja för att få in pengar, men nu när en ny oljemiljardär är på väg att köpa den spanska klubben kan man ha ändrat sig.
Läs mer här