Medlemmar: 6215 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Cazorla är ett av ämnena i veckans podcast.

Podcast 22: Säsongspremiär

tor 23 aug 2012 kl 20:35

Arsenal Swedens podcast är tillbaka - större, starkare och bättre än någonsin! Nu är det dags för säsongsdebut och det utlovas massor av nyheter, diskussioner och fördjupningar!

Varje vecka - undantaget landslagsunderhåll - kommer Arsenal Sweden bjuda på en podcast fylld av diskussioner, gäster, listor, frågor och annat gott & blandat. Förra säsongens podcastsändningar blev en stor succé - och nu siktar vi på att bli ännu bättre!

I år hittar ni endast podcasten på iTunes. För att lyssna på nya och gamla podcasts samt hålla er uppdaterade klickar ni er in på den här sidan. Säsongespremiären hittar ni antingen genom att klicka på den här länken och söka efter "podcast 22" eller installera och öppna iTunes för att kunna prenumerera på podcasten och lyssna på den allra nyaste podcasten!

Om ni vill att vi ska ta upp ett speciellt ämne i nästa veckas podcast ("Lyssnarfrågan") skickar ni antingen ett mail på kristonel.elwe@arsenal.se eller en tweet med ert förslag.

INTRO: Monarken (MySpace - YouTube)

GÄSTER: Jocke Lander (@JockeLander), Andreas Andersson (@delazon) & Özgur Kurtoglu (@BordeauxBlues).

PROGRAMLEDARE: Kristonel Elwe (@SuperSwe).

OUTRO: Danny Graft - Arsenal.

Snackisar i avsnitt 22: Arsenal - Sunderland, Santi Cazorla, nyförvärv, Robin van Persie & Alex Song, Nuri Sahin & Tottenham.