Medlemmar: 8807 st.
Visa menyn

Podcast 24:

fre 7 sep 2012 kl 15:15

Arsenal Swedens podcast går på högvarv och det är dags för säsongens tredje avsnitt! Räkna med massor av nyheter, listor, diskussioner och mycket mer i ännu ett fullspäckat avsnitt!

Varje vecka - undantaget landslagsunderhåll - kommer Arsenal Sweden bjuda på en podcast fylld av diskussioner, gäster, listor, frågor och annat gott & blandat. Förra säsongens podcastsändningar blev en stor succé - och nu siktar vi på att bli ännu bättre!

I år hittar ni endast podcasten på iTunes. För att lyssna på nya och gamla podcasts samt hålla er uppdaterade klickar ni er in på den här sidan (det brukar dock ta lite tid innan podcasten dyker upp på den sidan, trots att den är uppladdad!). Se till att installera och öppna iTunes för att kunna prenumerera på podcasten och hitta den direkt när den laddats upp! För att komma direkt till klippet klickar ni här och söker upp "Podcast 24"!

Om ni vill att vi ska ta upp ett speciellt ämne i nästa veckas podcast ("Lyssnarfrågan") skickar ni antingen ett mail på kristonel.elwe@arsenal.se eller en tweet med ert förslag.

INTRO: Monarken (MySpace - YouTube)

GÄSTER: Jocke Lander (@JockeLander) & Joakim Öhrner (@Gooner4LifeSwe).

PROGRAMLEDARE: Kristonel Elwe (@SuperSwe).

OUTRO: Danny Graft - Arsenal.

Snackisar i S02E03: Arsenal - Liverpool, säsongsinledningen, lagspel, "Steve Bould-effekten", Arsenal i tiden, Jack Wilshere och Arsenal Sweden.