Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det låter på Walcott som att han kommer skriva på ett nytt kontrakt.

Walcott: "Vill stanna och bli nya Henry"

mån 24 sep 2012 kl 21:43

Han såg ut att vara näste stjärna att lämna Arsenal - men nu siktar Walcott mot ett nytt kontrakt och Henrys fotspår. "Jag vill spela för Arsenal, jag vill försöka vinna titlar för klubben."

Det har varit mycket spekulationer angående Theo Walcott på senare tid. Efter att ha tackat nej till kontraktsförslaget från Arsenal i somras så började flyttrykterna ta drastisk fart, Juventus och Liverpool var klubbarna som var närmast 23-åringens underskrift. Men nu dementerar alltså Walcott flyttryktena och satsar på att förlänga sitt kontrakt i Arsenal och bli lika stor som Thierry Henry en vacker dag.
- Jag vill stanna, jag vill spela för Arsenal, jag vill försöka vinna titlar för klubben, säger han till Sky Sports.

För några dagar sedan så tog Ray Parlour fram motorsågen och menade att Walcott bara tänker på pengar, vilket nu har fått ett svar.
- Det har varit en frustrerande start för mig på grund av falska spekulationer om mig och pengar. För mig har det aldrig handlat om pengar, det har handlat om fotbollen. Om jag hade haft en chans att lämna i sommar och hade velat göra det, så hade jag gjort det, om det var för pengarna. Men det har aldrig handlat om det, säger Walcott till Sky Sports.

Theo Walcott poängterar också att ett nytt kontrakt inte kan bli färdigt över en natt, han medger att man precis börjat diskutera det. Han berättar även att han drömmer om att få spela i anfallet för Arsenal och bli en legendar likt Thierry Henry.
- Jag kommer ihåg när Thierry Henry kom hit när han var 22 år och vilken legendar han var. Förhoppningsvis kan jag bli en liknande legendar i anfallet, säger Walcott.