Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Dags för medlemsresa igen.

Info om medlemsresan

tis 2 okt 2012 kl 17:28

Nu är detaljerna klara för säsongens första medlemsresa. På torsdag 4 oktober klockan 20.00 kan alla medlemmar som vill åka med att anmäla sig.

Arsenal Sweden har ordnat medlemsresor sedan 2003 och nu är det dags igen. Men den här gången kommer vi att testa en ny grej och det är att hotell inte ingår i paketpriset.
Varje medlem kan således själv välja om man vill bo dyrt eller billigt.

Här är hela upplägget för resan:
Onsdag 21 november:
Samling klockan 15.00 i London. Vi kommer efter det att vi fyllt resan bestämma samlingsplats. Är det många som kommer att bo på samma hotell så tar vi och startar resan där. När vi samlats, morsat, och delat ut biljetter så tar vi oss upp till Islington för att ladda inför matchen mot Montpellier som startar 19:45. Efteråt firar vi förhoppningsvis tre poäng och seger i gruppen.

Torsdag 22 november:
Vi har ställt en förfrågan till Arsenal om att köra en Legends Tour på Emirates stadium. Tanken är att denna ska starta klockan 13.00, men det är än så länge preliminärt. Vi kommer då att samlas på en pub vid arenan vid 12-rycket, ta en pint innan vi går turen. Efteråt blir det shopping i The Armoury.
Sedan tänkte vi gå till en pub i området och ha en pubkväll med frågesport och samkväm. Detaljer för detta kommer senare.

Fredag 23 november:
Fridag.

Lördag 24 november:
Samling på en pub på Euston från klockan 11.00. Tåget till Birmingham går 12.03 och anländer strax före klockan 14.00.
Matchen på Villa Park startar klockan 17.30 och vi tar oss från city till arenan gemensamt. Efter matchen så går tåget från New Street klockan 21.53 och vi är ”hemma” i London strax efter midnatt.

Söndag 25 november:
Hemresa.

Priset för detta är 2300 kronor.
Då ingår matchbiljett till Arsenal-Montpellier, Legends Tour på Emirates Stadium, tåg tur och retur till Birmingham (inklusive ”pendeltåg” mellan centrala Birmingham och Witton, där Villa Park ligger), matchbiljett till Aston Villa-Arsenal på bortasektionen på Villa Park, exklusiv souvenir och reseledare från Arsenal Sweden.

Anmälan sker på torsdag den 4 oktober klockan 20.00. Vi kommer då på Arsenal.se att lägga ut en nyhet med en mejladress dit ni ska anmäla er. Det som ska finnas med i mejlet som ni skickar är namn och medlemsnummer på samtliga medlemmar som ni anmäler. Ni kommer samma kväll att få reda på om ni kommer med eller ej och ska då, om ni kommer med, betala in summan för resan på klubbens plusgirokonto 33 18 69-8.
50 platser finns och det är först till kvarn som gäller.

Här kommer lite tips på hotell:
Eftersom vi mestadels av tiden kommer att vara i Islington är det praktiskt att bo i områdena runt Kings Cross, Angel eller Bloomsbury.
För den som vill bo billigt finns det gott om budgethotell vid Kings Cross. Där har även lågpriskedjan Travelodge tre hotell. De flesta stora kedjorna har hotell runt tågstationerna Euston, St Pancras och Kings Cross vilket är perfekt då det ligger nära Islington, nära Emirates Stadium och nära city.
För den som vill bo lite bättre kan Jurys Inn, Islington varmt rekommenderas. Det ligger uppför backen vid Kings Cross och är ett fyrstjärnigt hotell.

Länkar till hotellen:
Travelodge (finns tre hotell i närheten av Kings Cross)
Jurys Inn
Holiday Inn
Premier Inn (har hotell både vid Euston, Kings Cross och i Angel).
Imperial Hotels (har flera hotell vid Russell Square)
Hilton

Hotellsajter:
Hotels.com
Booking.com