Medlemmar: 8795 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mannone säger att han har flera år kvar på sitt Arsenalkontrakt.

Mannone vill stanna i Arsenal

mån 15 okt 2012 kl 14:47

Vito Mannone säger i en intervju med Arsenal.com att han vill stanna i Arsenal så länge som möjligt efter sin smakstart på säsongen.

Vi var många som var skeptiska när Mannone helt plötsligt blev vår förstemålvakt i början på den här säsongen eftersom Szczesny tvingades till vila på grund av en skada. En spelare som det ryktats om att han var på väg bort från klubben var helt plötsligt vårt förstaval.
Mannone tillbakavisar nu alla rykten kring att han vill återvända till Italien och menar på att han ser sin framtid i Arsenal.
- Jag vill bara göra en sak helt klart, eftersom att det cirkulerat ogrundade rykten, och det är att mitt kontrakt inte går ut om 12 månader. Jag har några år kvar och jag trivs i Arsenal just nu. Jag tittar på vart jag är idag och min framtid är inte osäker. Jag vill stanna i Arsenal så länge som möjligt och vill inte flytta till en annan klubb.

Mannone har än så länge inte lyckats slå sig in i det italienska landslaget, trots att han spelat några matcher med U-21 laget. Han siktar självklart på en plats i landslaget men uppskattar ändå att få ledigt när andra drar iväg på landslagsuppdrag.
- Självklart drömmer alla om att få spela för sitt landslag och en dag vill jag spela med seniorlaget. Men samtidigt är det skönt att ha landslagsuppehåll för har man några skavanker så hinner man bli frisk. Det är en perfekt chans att återhämta sig så att man är redo när ligan drar igång igen. Man försöker fokusera på att ha ett bra uppehåll för så fort alla andra är tillbaka så kör man igen, då är det match var tredje dag. Man måste vara redo för det.