Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vermaelen är inte oroad över formsvackan.

Vermaelen tror på Arsenal

fre 26 okt 2012 kl 11:11

Arsenal är inne i en tuff period av säsongen och formen är inte på topp. Men lagkaptenen Thomas Vermaelen låter sig inte oroas för mycket, han tror att laget har kvalitén som krävs.

Arsenals form har dalat rejält den senaste tiden och laget har inför helgens match mot QPR två raka förluster i bagaget. Men lagets belgiska lagkapten, Thomas Vermaelen menar på att Arsenal har tillräckligt stark trupp för tävla på den allra högsta nivån. Kaptenen erkänner att de senaste matcherna har varit besvikelser, men trots det är truppen fortfarande optimistisk.
- Saker kan vända fort och i tider som dessa måste vi hålla ihop som en grupp och som en klubb. Jag är säker på att den här gruppen har kvalitén som krävs för att vinna matcher igen.

Vermaelen är glad över att många spelare är på väg till baka från skada och tror det kan hjälpa laget att komma på rätt spår igen.
- Just nu är många spelare på väg tillbaka. Vi har aldrig haft så många hela spelare förut som vi har nu. Jag tror vår trupp är tillräckligt stark.

Vermaelen tror Arsenals negativa trend kan vända redan på lördag mot QPR.
- Det är det positiva med England. Du spelar så många matcher, ibland tre i veckan, så du har snabbt en ny chans att få ett bra resultat.