Medlemmar: 8836 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sagna var också tillbaka efter lång frånvaro.

Vermaelen: "Vi måste ha tålamod"

mån 29 okt 2012 kl 10:14

Kapten Thomas Vermaelen är övertygad om att Jack Wilshere och Bacary Sagna båda kan tillföra mycket till laget när de är tillbaka från skador men det är viktigt att inte stressa.

Wilshere spelade 67 minuter i matchen mot QPR och även Sagna var tillbaka efter sitt benbrott som han ådrog sig i slutet av förra säsongen.
Vermaelen är nöjd med att ha dem tillbaka och han är övertygad om deras comeback är viktig för laget.
- Han är en fantastisk spelare, sa Thomas om Wilshere efter matchen.
- Jag tror att han kan bli en av de bästa mittfältarna i världen baserat på vad han presterade under sitt första år. Man kunde se att han såg riktigt skarp ut idag. Han hade mycket boll och han kommer bara att bli bättre i de kommande matcherna. Vad jag sett idag är väldigt positivt. Det är bra att Boss har många val nu när Bacary är tillbaka också. Jenkinson gjorde det riktigt bra i början av säsongen. Det är bra att vi har spelare att välja mellan och att truppen blir bredare.

Wilshere verkar ha tagit sig igenom matchen utan några negativa påföljder och även om både fans och media skriver mycket om att Wilshere är tillbaka vet Vermaelen hur viktigt det är att det inte stressas kring mittfältaren.
- Alla vet hur bra han är och alla vill ha honom tillbaka för England men det är viktigt att komma ihåg att jag var borta i åtta månader medan han har varit borta i 14 eller 15 så det är dubbelt så länge. Jag vet hur tufft det är. Det jag såg idag var positivt men det kommer ta tid innan han är tillbaka på toppnivå.