Medlemmar: 8927 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger vill att spelarna lär sig att stänga matcherna.

Wenger vill se förbättrad attityd

mån 12 nov 2012 kl 22:37

Arsenals form är inte på topp och Arsene Wenger är inte nöjd med lagets resultat på senaste tiden. Fransmannen tror att laget måste börja tro på sig själva för att vända den negativa trenden.

Efter att Arsenal tappat 2-0 ledning mot både Schalke och nu senast mot Fulham erkänner Wenger att han är frustrerad över lagets oförmåga att stänga matcher. För att lösa detta problem och få laget att börja vinna matcher igen tror Arsene det är viktigt att laget förbättrar sin attityd och börjar tro på sig själva igen.
- Du kan inte säga att du är nöjd med 3-3 resultatet mot Fulham. Den bra saken är att man kan leda med 2-0, den dåliga är att du måste försvara med mer kraft och tro och det där jag känner att vi är skyldiga. Det är synd, för jag tror med det spelarna gav de tre senaste matcher mot Manchester United, Schalke 04 och Fulham förtjänar de att bli belönade. Men vi blir inte det p.g.a. att vi måste handskas med vissa situationer på ett bättre sätt, speciellt när vi leder med 2-0.

Matchen mot Fulham är Wenger speciellt besviken över.
- Vi hade chansen att vinna matchen och självklart har du mycket ånger när du går igenom så mycket känslor. Jag tror det är några saker som hände i matchen som man självklart inte är nöjd med då vi leder med 2-0 och ger bort ett mål hörna utan att någon hoppar efter bollen. Det är nästan ofattbart. I den andra halvleken visar vi bra mentalitet, men man kan inte säga att man är nöjd när man gör tre mål på hemmaplan och ändå inte vinner matchen.