Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Ett nytt avsnitt av Arsenal Swedens podcast är ute.

Podcast 37:

fre 15 feb 2013 kl 12:21

Sebastian "GoonRambler" Parkkila och Joakim Öhrner gästar dagens podcast som tar upp allt från skadeproblem i försvaret till vilka två lag som är favoriter till Champions League-platserna!

PODFAKTA

INTRO: Monarken (MySpace - YouTube)
GÄSTER: Sebastian Parkkila (@GoonRambler) & Joakim Öhrner (@Gooner4lifeSwe).
PROGRAMLEDARE: Kristonel Elwe (@SuperSwe)
OUTRO: Danny Graft - Arsenal.

Varje vecka kommer Arsenal Sweden bjuda på en podcast fylld av diskussioner, gäster, listor, frågor och annat gott & blandat. Nu har vi dessutom köpt in en bättre mikrofon, allt för att höja kvalitén på podcasten så att ni lyssnare blir allt mer nöjda.

För att hitta podcasten klickar ni er in här och väljer om ni vill lyssna på den via iTunes eller Android, ladda ner den som mp3 eller streama! Som sagt, alla alternativ finns här!

Notera att ni kan lyssna på den direkt när den släpps enbart om ni prenumererar på podcasten på iTunes. Annars får man vänta en eller två timmar innan den dyker upp!

Snackisar i S02E19: Sunderland - Arsenal, Carl Jenkinsons utvisning, Bacary Sagna som mittback, försvarsformationer mot Blackburn och Bayern München, trupprotation, vilka är favoriter till tredje- och fjärdeplatsen mycket mer!