Medlemmar: 8781 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vermaelen gillar det han sett av Monreal så här långt.

Vermaelen imponerad av Nacho

sön 17 feb 2013 kl 18:09

Den belgiske mittbacken Thomas Vermaelen ger sin syn på truppens senaste nytillskott - Nacho Monreal.

Det såg länge ut som att det inte skulle bli några värvningar under januari månad för Arsenal. Det dröjde ända till sista dagen av vinterns transferfönster innan lösa rykten förvandlades till rykten av den mer konkreta arten.
På kvällskvisten började nämligen rykten florera om att Arsenal förhandlade med spanska Malaga om vänsterbacken Nacho Monreal.  
Precis innan transferfönstret stängde vid midnatt presenterades slutligen Nacho Monreal som Arsenalspelare.

Så här långt har Monreal spelat tre matcher för sin nya klubb och imponerat från första stund.
Den belgiske försvarskaptenen Thomas Vermaelen är imponerad av vad nytillskottet hittills har visat i Arsenaltröjan. Mittbacken menar att Monreal omgående visat sin kvalité och kommer bli nyttig för truppen.
”Han anslöt till oss på torsdagen, tränade på fredagen och gick sedan direkt in i laget på lördagen. Jag är imponerad på sättet han har startat sin tid här.”
”Han har gjort bra ifrån sig och man kan se att han är en bra spelare med massor av kvalité. Han är snabb, solid och spelar för sitt landslag. Han är också en trevlig, avslappnad kille att prata med. Jag tror att han kommer bli en bra värvning för oss.”

”Han har fått en tuff start med två typiska engelska matcher. Helt och hållet motsatsen till vad han är van vid i La Liga, men han visat att han kan klarar av det och jag tvivlar inte en sekund på att han kommer att göra bra ifrån sig i Premier League.”
Fina ord från klubbens kapten om Arsenals senaste värvning. Nacho Monreals start i Arsenal bådar onekligen gott inför framtiden.