Medlemmar: 8852 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mer och mer rykten om Higuain.

Arsenal på jakt efter Higuain

mån 1 apr 2013 kl 18:59

Enligt engelska medier är Real Madrids Higuain öppen för en flytt till Premier League i sommar. Tottenham har ryktats flitigt som ny klubbadress men nu ger sig även Arsenal in i handlingen.

Det är hård konkurrens om den ensamma anfallspositionen i Real Madrid. Klubben har i dagsläget två kvalitetsspelare i anfallet i form av Gonzalo Higuain och Karim Benzema, som båda konkurrerar om samma plats. Den förstnämnda ska på grundval av just konkurrensen vara villig att röra på sig till sommaren. Rykten går om att argentinaren redan har meddelat klubben om sitt önskemål och dessutom fått ett godkännande att inleda förhandlingar med andra klubbar.

Enligt spanska medier har Arsenal och i synnerhet Arsene Wenger visat intresse för anfallaren och även kontaktat argentinarens representanter för att göra de medvetna om intresset. I dagsläget har Arsenal endast en renodlad anfallare i truppen i form av Oliver Giroud. Just därför skulle Higuain vara ett intressant namn till Arsene Wengers lagbygge.
Real Madrid kan komma att begära 22 miljoner pund för argentinaren. En eventuell övergång till Arsenal skulle i så fall innebära klubbens dyraste värvning genom alla tider.