Medlemmar: 6090 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Olsson nätade igår kväll.

Olsson glad efter vinsten och målet

mån 15 jul 2013 kl 09:00

Arsenals svenske supertalang Kristoffer Olsson är med i den trupp som just är på Asien-turné. Igår eftermiddag vann Arsenal sin första försäsongsmatch och svenske Olsson gjorde ett mål.

Kristoffer Olsson har intervjuats flera gånger i Kanonmagasinet och har alla gånger nämnt hur mycket han älskar att spela i Arsenal. Svensken gjorde en godkänd andrasäsong i Arsenaltröjan och belönades med att tas ut i den 24-mannatrupp som just nu befinner sig på Asien-turné.
Svensken startade på bänken, men hoppade in i andra halvlek tillsammans med Chuks Aneke, Laurent Koscielny, Gedion Zelalem och Tomas Eisfeld. Olsson tog chansen, spelade bra och lyckades även göra mål. Eisfeld skickade in ett inlägg från vänsterkanten som Olsson var med på och sköt in 6-0 mot Indonesiens "Dream Team".
Efter matchen hade han följande att säga:
- Jag är nöjd med vinsten och att ha fått speltid. Dessutom gjorde jag mål, så jag är riktigt glad.

Han berättar även om sitt mål.
- Jag såg att Tomas hade bollen precis utanför boxen. Han har ett öga för spelet och passade helt enkelt till mig. Det var en fantastisk passning, men det var inte det svåraste målet jag någonsin gjort.
Svensken fortsätter att tala om lyckan att ha fått spela.
- Det var fantastiskt att göra mål. Det var bra för mitt självförtroende också, så jag är glad. Jag har verkligen uppskattat Asien-turnén och de äldre spelarna tar hand om oss lite yngre. Sedan är fansen helt galna, men på ett bra sätt!

Sist men inte minst berättar han nöjt att han fick sjunga den svenska nationalsången framför resten av spelarna.
- Under vår introduktion får alla yngre spelare ställa sig framför resten av laget och göra någonting roligt. Jag sjöng den svenska nationalsången för dem. Den är enkel och de förstod ingenting, så det var roligt.

Nu återstår det att se om Olsson även får speltid i nästa match, men det vore överraskande om han inte fick det efter gårdagens prestation.