Medlemmar: 8851 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mertesacker tror det blir en bra säsong.

Mertesacker tror på titlar

ons 17 jul 2013 kl 08:30

Arsenals gigant till mittback, Per Mertesacker, hävdar att Arsenal måste vara fokuserade säsongen ut för att utmana om titlar, men "Perra" tror att det är mycket möjligt.

Det har gått många år sedan Arsenal vann en titel och enligt Mertesacker måste laget vara med från start, både psykiskt och fysiskt:
- Vi ska vara med från början den här säsongen för att kunna utmana om titlar. Att vara jämn en hel säsong är svårt men det är också nyckeln till framgång. Ser man tillbaka på de två senaste säsongerna så har ligavinnarna varit väldigt jämna och gjort sitt jobb. För att vi ska utmana om titeln behöver vi bli jämnare i vårt spel, och blir vi det har vi en stor chans till att utmana om titeln. Att vara jämna och fokuserade till varje match kommer vara vårt huvudfokus kommande säsong.

Mertesacker fortsätter:
- Vi har en bra grund att stå på till den här säsongen. Förra året förlorade vi van Persie och Song som var två nyckelspelare. I år verkar ingen lämna och förhoppningsvis kommer det anlända några nya spelare. Det gör att förutsättningarna för den nya säsongen är bättre än förra året, och förhoppningsvis kommer det att visa sig på planen.