Medlemmar: 8880 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta vill att Arsenal värvar hårdare.

Arteta sätter press på ledningen

tor 18 jul 2013 kl 11:00

Mikel Arteta har varit lagkapten under Asien-turnén säger att det är dags för klubben att bli mer aggressiv på transfermarknaden. Spanjoren tycker att Arsenal kopplats ihop med bra spelare.

Trots Ivan Gazidis positiva uttalande förra månaden om att nya spelare är på ingång har klubben endast värvat en spelare till truppen, nämligen den unge fransmannen Yaya Sanogo. Under en presskonferens i Vietnam talade Arteta ut om sommarens transferfönster.
- Klubben har sagt att de kommer vara mycket ambitiösa på transfermarknaden i år och har de ekonomiska resurser som behövs för att locka de stora spelarna till klubben. Vi är ekonomiskt mycket starkare än på länge och det borde vi utnyttja på transfermarkaden.

Spanjoren fortsätter.
- De spelarna vi kopplas samman med gör mig exalterad och vi pratar om det [de ryktade namnen] inom truppen. Att kopplas ihop med dessa stora spelare gör mig glad och sådana spelare skulle höja moralen i laget. Vi måste värva eftersom andra lag gör det och jag tror att ledningen också kommer att göra det.

Vad tror ni, kommer ledningen lyssna på Arteta? In på forumet och diskutera!