Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sagna tror Arsenal kan utmana om guldet med ett par bra nyförvärv.

Sagna: "Jag vill stanna"

fre 19 jul 2013 kl 14:00

Den franske högerbacken Bacary Sagna har varit Arsenal trogen sedan han kom till klubben 2007. Rykten har länge påstått att han vill lämna Arsenal, men nu säger sig Sagna vilja stanna.

Bacary Sagna har varit en av Arsenals bästa spelare sedan han kom till klubben från franska Auxerre. Han har blivit hyllad av såväl med- som motspelare. På senare tid har det dock ryktats att han varit missnöjd med miljön i Arsenal och sedermera kopplats samman med en rad olika klubbar, bland annat Paris Saint-German.

Fransmannen har dock talat ut under Asién-turnen och säger sig nu vilja stanna.
- Jag gillar att spela för Arsenal. Jag älskar mitt lag och jag gör alltid mitt bästa på plan. Många pratade om att jag skall ha varit på väg tillbaka till Frankrike, men jag är fortfarande här och jag ser fram emot en framgångsrik säsong med Arsenal.

Sagna som senaste säsongerna haft stora skadebekymmer erkänner att förra säsongen var något tuff för både honom och laget.
- Förra säsongen var svår. Jag hade bara ett år kvar på kontraktet och folk såg på mig som om jag kanske var på väg bort, men jag försökte vara så avslappnad som möjligt. Nu kommer jag jobba hårt under försäsongen och förhoppningsvis ha en bra säsong med Arsenal. Jag tror att vi kan utmana om titlar med ett par bra nyförvärv.

Sagna fortsätter:
- Vi slog några fantastiska lag förra säsongen. Vi var ett av de bästa lagen under andra halvan av säsongen. Kan vi bara vara kontinuerligt bra under hela säsongen tror jag att vi kan vara framgångsrika.

Bacary Sagna ser minst sagt ut att stanna och det glädjer sig nog många Arsenal-supportrar över.