Medlemmar: 8855 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se Arteta mot Stoke?

Arteta tillbaka i truppen?

lör 21 sep 2013 kl 21:41

Mikel Arteta har inte gjort en enda tävlingsmatch den här säsongen, detta på grund utav att han ådrog sig en skada i låret under försäsongen. Nu ser det ut att kunna bli en comeback mot Stoke.

Med tillkomsten av Mathieu Flamini under transferfönstrets sista dagar har Mikel Arteta lyckligtvis inte varit lika saknad på Arsenals innermittfält som vid hans skadebekymmer förra säsongen. Faktum kvarstår dock att Arsenals trupp och bänk är sargad och oerfaren – något som snart kan komma att ta en vändning, då vår spanske mittfältsmotor är tillbaka i full träning.
Arsene Wenger hävdar på en presskonferens inför helgens Premier League-drabbning att Arteta kan komma att vara en del av truppen som tar emot Stoke på söndag, och erkänner samtidigt att spanjorens återkomst kommer väldigt lägligt. På frågan om vem som härnäst kan komma att skrivas av från skadelistan finner vi en, aningen kortare, landsman:
- Jag tror att den nästa som kommer tillbaka är Cazorla. Det är svårt att fastställa, men han är kanske tre veckor bort.

Rykten säger dock att Cazorla kan vara spelklar redan till hemmamatchen mot Napoli i Champions League som spelas den 1:a oktober.
Samtidigt förväntas även Yaya Sanogo vara spelklar inför söndagen, medan vi får vänta ett tag på Oxlade-Chamberlain, Podolski och Rosickys återkomster.