Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wilshere fick börja på bänken mot Napoli.

Wilshere välkomnar konkurrensen

tor 3 okt 2013 kl 06:44

Jack Wilshere var under senaste matchen mot Napoli förpassad till bänken till förmån för Tomas Rosicky. Engelsamnnen själv är dock inte orolig utan menar att konkurrensen kommer gynna både honhom och laget.

Arsenal har varit skadedrabbade under senaste tiden, framförallt på kantpositionerna. Det i kombination med att det är väldigt trångt om platserna centralt har gjort att Jack Wilshere flyttats ut på vänsterkanten. I den senaste matchen, mot Napoli, var Tomas Rosicky tillbaks efter sin skada och Wilshere förpassades genast till bänken. Den engelske landslagsmannen själv är dock inte orolig att konkurrensen i truppen kommer hindra hans utveckling, tvärtom.
- Att jag inte spelade vara för att tränaren vill formera laget på ett annat sätt. Rosicky kom tillbaks från skada och behövde en match. Jag har spelat mycket under den senaste tiden, så jag var bara glad att jag fick komma in och hjälpa laget mot slutet.

Mittfältaren är övertygad om att den hårde konkurrensen i truppen kommer gynna både honom själv och laget.
- Det tar fram det bästa av mig och av andra. Kan vi hålla truppen frisk är vi utmanare på alla fyra fronter denna säsongen. Vi har inte haft så här bra konkurrens under de senaste åren. Vi måste hålla uppe den nivån vi håller nu.