Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

High five. Mesut Özil vill dock ta det lugnt i snacket om pokaler.

Özil: "För tidigt att prata om titlar"

ons 9 okt 2013 kl 18:47

Arsenal har inlett säsongen på ett imponerande sätt och det pratas om att laget bör ses som titelutmanare. Klubbens rekordvärvning, Mesut Özil, tonar dock ner förväntningarna.

Den tyske stjärnan har inlett sin arsenalkarriär på ett strålande sätt och varit starkt bidragande till att laget leder ligan och har öppnat med två vinster i Champions League. Men han anser att det är alldeles för tidigt på säsongen för att börja prata om titlar.
- Jag är glad att vi leder ligan, men vi vet också att säsongen är lång. Att börja prata om titlar nu är alldeles för tidigt. Vi kommer att fortsätta spela varje match med full koncentration, och försöka utvecklas som lag. Kan vi göra det kan det här laget åstadkomma mycket.

Den tyske mittfältaren har anpassat sig till Arsenal och Premier League väldigt fort, något som många spelare har problem med.
- För mig är Premier League den starkaste ligan i världen. Varje match är en stor utmaning. Jag är övertygad om att jag kan tjäna på det i längden.

Pressen att vara klubbens överlägset dyraste värvning geom tiderna har, i alla fall hittills, inte påverkat tysken märkbart.
- När det kommer till fotboll känner jag, generellt, väldigt lite press. Jag gör det jag tycker är roligast och vad jag är bäst på. Jag älskar mitt jobb så jag ser fram emot varje match och bryr mig inte så mycket vad andra tycker eller skriver.
- Pressen jag har på mig kommer i första hand från mig själv. Jag förväntar mig mycket av mig själv. Men den pressen har jag inga problem med.