Medlemmar: 8849 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mesut Özil har anpassat sig bra till livet i London

Özil trivs i London

lör 12 okt 2013 kl 14:26

Sommarens stjärnvärvning Mesut Özil har snabbt hittat rätt på fotbollsplanen. Nu berättar han att han hittat rätt även utanför planen.

Den tyske stjärnan har anpassat sig till sitt nya lag imponerande snabbt. Något som kan ha hjälpt honom prestera på plan kan vara att han snabbt hittat rätt med livet i sin nya hemstad. Inte ens den förrädiska vänstertrafiken verkar vara ett problem för tysken.
- Jag trodde det skulle vara svårare med vänstertrafik, men Mertesacker gav mig några lektioner så nu går det bra. London är en intressant stad att bo i. Jag har kommit att gilla staden redan nu, trots den korta tiden jag varit här.

Vid övergången till Arsenal pratade mittfältaren om vikten av att känna förtroende från klubben. Något han känner att han verkligen fått i sin nya klubb.
- Laget och tränarstaben står verkligen bakom mig. Jag har fått ett stort ansvar och det känns bra för mig.

Özil verkar trivas bra i sin nya klubb. Men han är glad så länge han kan hålla sig till fotboll. Något som framgick när han var tvungen att sjunga inför hans nya lagkamrater.
- Jag ville inte göra det eftersom jag inte har någon sångröst. Jag är inte x-faktormaterial direkt. Jag sjöng en turkisk sång så ingen förstod någonting.