Medlemmar: 8849 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lovorden haglar över Özil.

Cazorla hyllar Özil-värvningen

mån 14 okt 2013 kl 16:41

Santi Cazorla hyllar Arsenals ledning för att man lyckades värva en världsklasspelare i Mesut Özil. - Det är en fantastisk värvning för oss, säger spanjoren.

Arsenal som vanligtvis håller hårt i pengarna chockade många när man på transferfönstrets sista dag plockade in Real Madrids assistkung Mesut Özil för över 42 miljoner pund. Många som skrikit efter stjärnvärvningar har, i alla fall tillfälligt, tystats i och med Özils omedelbara succé. Någon som är väldigt nöjd med värvningen är spanjoren Santi Cazorla.
- Han är en superb värvning för Arsenal. Han har kommit hit med stor ödmjukhet och vilja att vara en viktig del av laget. Han är en annorlunda spelartyp med genialiska egenskaper.

Vad Cazorla helst inte vill spekulera om är varför Real Madrid lät en tongivande spelare som Özil lämna klubben.
- Real Madrids president har gjort bra saker för klubben och värvat stora spelare. Det kommer alltid att väcka känslor att ta ett sådant beslut, men utan att veta mer än vad jag läst om det kan jag bara säga att de måste haft sina anledningar.

I och med värvningen av Özil kommer Cazorla utsättas för ännu mer konkurrens. Det är dock inget som oroar den spanske mittfältaren.
- Alla vill spela varje minut men man måste inse att det är en lång säsong och att det kommer att finnas gott om speltid för alla.