Medlemmar: 8063 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Aaron Ramsey i aktion under det senaste landslagsuppehållet.

Ramsey: ”Jag måste bli bättre”

tor 17 okt 2013 kl 11:18

Aaron Ramsey har inlett säsongen på ett strålande vis och har redan gjort tio mål. Han är dock inte nöjd utan påpekar att han har mycket att förbättra.

Arsenals walesiska mittfältare har varit strålande i klubblaget under inledningen på säsongen och hans form verkar hålla i sig även i landslaget. Med kaptensbindeln runt sin arm blev han, trots en straffmiss, utsedd till matchens lirare mot Makedonien i lördags och på tisdagen målskytt mot redan VM-klara Belgien. Trots succén den här säsongen är mittfältaren långt ifrån nöjd.
-Det kommer bli bättre, jag är fortfarande bara 22 och jag har massor att lära. Bossen hjälper mig mycket, till exempel jobbar jag med mitt defensiva positionsspel. Jag gör allt för att förbättra mig och jag ser fram emot det. När vi inte har bollen är jag inte alltid på rätt plats.

Ramsey menar att fjolårssäsongens formsvacka var en fråga om dåligt självförtroende. Något han inte saknar i nuläget
- I slutet av förra säsongen märkte jag att något hände med mig. Jag fick tillbaks mitt självförtroende och började spela bättre och det har fortsatt den här säsongen. Jag måste fortsätta spela bra och vara involverad i matcherna. Jag måste bara fortsätta göra vad jag gör.

Det är inte bara walesaren som har gott självförtroende. Klubben leder ligan och har inlett säsongen med att gå vidare i ligacupen och har två segrar i Champions League. Hela klubben mår bra för tillfället.
- Laget lyser av självförtroende för tillfället. Vi leder ligan och spelar bra. Spelarna mår riktigt bra just nu. Vi vill bara ut på planen och spela så mycket fotboll som möjligt.