Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Kom och se en match ihop med andra Arsenalfans.

Gå på en matchträff med Arsenal Sweden!

mån 21 okt 2013 kl 09:58

Stockholm, Norrköping, Karlstad, Göteborg, Landskrona och Örebro är bara några av de orter som ordnar matchträffar under den kommande månaden! Se till att gå på en träff du också!

Arsenal Swedens nysatsning på lokalverksamheten spinner vidare och tillsammans med våra ambassadörer runtom i landet anordnar vi matchträffar som ni garanterat inte lämnar besvikna - så länge Arsenal vinner! Vi vill uppmärksamma er på att alla orter numer har lokala sidor med information om vart träffarna äger rum, vilka som är ambassadörer och hur man tar sig till träffarna! För att läsa mer om de olika lokala orterna klickar ni helt enkelt på "Lokalt" i menyn ovanför.

Vi vill även uppmärksamma er på att Arsenal Sweden anordnar massvis med träffar fram tills årsskiftet. Exakt alla träffar som anordnas finns listade i kalendern som ni finner till höger. För att anmäla er till träffarna klickar ni helt enkelt in er på en träff som finns listade i kalendern och trycker på "Anmäl".

Imorgon (tisdag den 22 oktober) anordnar vi träffar i Stockholm, Jönköping, Halmstad, Göteborg, Uppsala och Örebro. Ni hittar alla träffar här.

Den 26 oktober då Crystal Palace tar sig an Arsenal anordnar vi träffar i Stockholm, Norrköping, Karlstad och Skövde. Ni hittar alla träffar här.

När Arsenal tar sig an Liverpool den 2 november anordnar Arsenal Sweden träffar på hela 12(!) orter, bl.a. Gävle, Lidköping, Falun, Malmö, Göteborg och Falköping för att nämna några! Ni hittar alla orter som anordnar träff mot Liverpool genom att klicka här.

Gör nu det enda rätta och gå på en matchträff i sann Arsenal-anda! Träffa nya vänner, skapa oförglömliga minnen och se Arsenal vinna med likasinnade.