Medlemmar: 8061 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bra inledning. Aaron Ramsey är nöjd med Arsenals start, men vill att öaget behåller fokus.

Ramsey vill att Arsenal stannar i toppen

mån 21 okt 2013 kl 11:00

Senast Arsenal ledde ligan var i januari 2010. Nu har man suttit i förarsätet sedan omgång fyra och Ramsey berättar om sina och lagets tankar kring det.

Senast Arsenal var i topp av Premier League var januari 2010. Nu har man suttit i förarsätet sedan omgång fyra, en position mittfältaren vill att man behåller. Efter segermatchen mot Norwich, där walesaren gjorde sitt femte ligamål för säsongen, talade han med Arsenal.com om lagets topplacering i ligan.
- Vi måste ta en match i taget och fokusera på vårt eget spel. Det är ända sättet att behålla topplaceringen. Vi måste se till att vi ger allt i varje match och inte tar något motstånd för givet.

- Varje match är ett tillfälle för oss att ta poäng, så det är det vi koncentrerar oss på. Andra lag har haft det kämpigt fram tills nu och har förlorat poäng, men det är ingenting som vi sätter vår tillit till, utan fokuserar på vårt eget spel och nästa match. Tidigare år har vi varit tvungna att jag toppen genom hela säsongen. Nu innehar vi förstaplatsen och där vill vi stanna.