Medlemmar: 8855 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tung tapp för Arsenal på hemmaplan i CL.

Giroud ser ingen anledning till oro

tor 24 okt 2013 kl 12:40

Olivier Giroud talade efter matchen mot Dortmund och ser ingen anledning att vara orolig för framtiden.

Robert Lewandowskis sena segermål mot Arsenal innebar att den förlustfria sviten för The Gunners bröts. Men Olivier Giroud, som gjorde Arsenals mål och var en av lagets för kvällen bästa spelare, ser ingen anledning att vara orolig för kommande matcher.
- Vi spelade upp oss i första halvlek och lyckades komma tillbaka efter en dålig inledning av matchen. Dortmund var trötta i andra halvlek och vi var väldigt nära att sätta ett ledningsmål. Men de gav aldrig upp och lyckades fånga oss på en kontring, vilket var väldigt synd för det kunde ha undvikits. Jag är väldigt besviken. Om vi inte skulle vinna så hade vi i alla fall inte ha behövt förlora. Men i Champions League handlar det ofta om de små detaljerna.

- Själv mår jag bra. Jag är van att spela många matcher och min kropp känner inte av det alls. Förhoppningsvis slipper jag att bli skadad framöver. Fram tills nu har vi vunnit nästan varenda match, förutom mot Villa och West Brom, så det finns ingen anledning att vara orolig. Vi satsar på en seger igen på lördag för att komma tillbaka på vinnarspåret.”