Medlemmar: 8824 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenals främsta målskytt har siktet på titlar i år

Ramsey räknar med titelrace

fre 8 nov 2013 kl 10:13

Många har ifrågasatt om Arsenal klarar av att vara med och slåss om ligatiteln hela vägen till maj. Efter två starka vinster mot Liverpool och Dortmund menar Aaron Ramsey att laget nu visat sin styrka.

Efter två hemmaförluster mot Dortmund och Chelsea höjdes många röster om att Arsenal inte var tillräckligt starka för att på allvar utmana om ligatiteln. Laget har under de senaste åren haft problem mot topplagen, något som ständigt påpekats under säsongsinledningen. Men efter vinster mot Liverpool hemma på Emirates och Dortmund på Signal Iduna Park andas laget självförtroende. Målskytten från båda matcherna, Aaron Ramsey, är säker på att senaste vinsten kommer ge laget ännu mer självförtroende.
- Det är ingen lätt uppgift att åka till Dortmund och vinna. Resultatet kommer ge laget enormt med självförtroende som förhoppningsvis kommer hjälpa oss att ha en framgångsrik säsong.

Den walesiska mittfältaren menar att laget har bevisat att man är starkt nog att vara med och slåss om titeln hela vägen.
-Vårt stora problem tidigare år har varit att vi fått en dålig start, något vi undvikit den här säsongen. Det gäller att ge oss själva ett bra utgångsläge eftersom vi vet sedan tidigare vad vi kan göra i säsongens slutskede.

Inför helgens rivalmöte mot Manchester United på Old Trafford hoppas mittfältaren att laget kan förlänga på sin fina bortasvit.
- Manchester United fick en tuff start men dem har hämtat sig nu med ett par fina resultat i ligan. Men vi har ett gott självförtroende och vår bortaform har varit riktigt bra. Förhoppningsvis kan vi bygga vidare på det på söndag.