Medlemmar: 8835 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vermaelen vill vara kvar i toppen.

Vermaelen laddad inför omstarten

lör 23 nov 2013 kl 12:48

Lagkaptenen berättar att Arsenal kommer köra i högsta växeln redan när visselpipan blåser igång matchen när de återvänder till Premier League efter landslagsuppehållet mot Southampton i eftermiddag.

Mauricio Pochettinos Southampton har fått en flygande start på säsongen och ligger på tredje plats inför dagens möte med bara fem insläppta mål.
Vermaelen som spelade båda matcherna för Belgien under landslagsuppehållet förväntar sig en tuff match på Emirates, men säger att Arsenal är väl förberedda.
- Jag tror inte det blir några svårigheter att ställa om nu efter uppehållet till att spela Premier League-fotboll. Vi har så många matcher nu så dem som har spelat för sitt land har behållit sin goda form och rytm.
- Jag tror inte heller det är några problem för killarna som har stannat kvar här och tränat. De vet hur viktigt det är att hålla formen intakt. Vi leder fortfarande ligan och det är vår ambition. Vår motivation är att växla om till Premier League-fotboll redan från första matchen.

Southampton förtjänar sin goda start på säsongen fullt ut. De spelar en bra och rolig fotboll och har nu tre spelare i den engelska landslagstruppen. Det säger en hel del om deras säsong.
- De är friska och har individuell kvalitet. De har några bra spelare och har redan slagit Liverpool borta och fick oavgjort på Old Trafford också. Det kommer inte att bli en lätt eftermiddag och vi måste se till att vi är fokuserade hela matchen igenom.

Arsenal - Southampton sänds på Viasat lördag klockan 16.00.