Medlemmar: 8855 st.
Visa menyn

Foto: SR.se

Var med och stöd Musikhjälpen.

Arsenal Sweden stödjer Musikhjälpen 2013

tis 10 dec 2013 kl 15:56

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som varje år lyfter upp en dold humanitär katastrof. Tre kända programledare spenderar 144 timmar inlåsta i en glasbur varifrån de sänder radio (och TV) dygnet runt. Under dessa 144 timmar har man möjlighet att skänka pengar genom att önska låtar eller göra andra initiativ för att samla in pengar.

Musikhjälpen är ett holländskt format i grunden, men har sedan 2008 ägt rum även här i Sverige. Det är ett samarbete mellan Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. 2012 samlade Musikhjälpen in 23 301 823 kronor.
Förra året drog komikern Soran Ismail igång #fanskampen – ett sätt att mobilisera supportergrupperingar att samla in så mycket pengar som möjligt. I egenskap av Liverpoolsupporter utmanade han oss andra att försöka samla in mer pengar än dem.

Arsenal Sweden hakade givetvis på, men vi missade några viktiga dagar i början. Trots det lyckades vi få ihop hela 28 100 kr vilket ledde till en 8:e placering totalt och en 2:a plats om man ser till de engelska supporterklubbarna.
Det här året vill vi självklart vara ännu bättre!
Du skänker pengar i vår digitala insamlingsbössa som du hittar här: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/arsenal-sweden 

Det är superenkelt. Skriv in ditt mobilnummer, väl belopp och tryck på ”Skicka”. Sedan är det bara att följa instruktionerna.
Vill du ha koll på hur Arsenal Sweden står sig i jämförelse med de andra supporterföreningarna hittar du en sammanställd lista här:
http://fanskampen.hesselbom.net/

Kom igen! Tillsammans kan vi slå förra årets rekord och visa vilken Sveriges givmildaste supporterförening är.

Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet.