Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är bulgaren Dimitar Berbatov ett namn för Arsenal i januari?

Berbatov på väg till Arsenal?

tor 2 jan 2014 kl 15:37

Arsenal har under hela säsongen haft problem på anfallspositionen, men nu verkar det som att Wenger är ute efter en back-up åt Giroud. Nämligen Fulham-spelaren Dimitar Berbatov

Det har under hela säsongen spekulerats om hur Arsenal ska lösa anfallsproblemen. Giroud har varit det mest självklara namnet i startelvan och det har tärt på fransmannens kropp. Wenger spelade Podolski på anfallspositionen i den senaste matchen mot Cardiff, men det funkade inte riktigt. När Bendtner kom in blev det mer fart i spelet, men dessvärre fick dansken lämna planen med en skada i samband med sitt 1-0-mål.
Nu har transferfönstret öppnat, och Wenger verkar vara snabb ut från startblocken. Problemet med det januarifönstret är att det är svårt att hitta en världsklasspelare, och hittar man en så brukar man allt som oftast få betala ett väldigt överpris.

Wenger har därför fokuserat på en spelare som spelar i London och som vunnit Premier Leagues skytteliga, nämligen Dimitar Berbatov från Fulham.
Anfallaren har haft stora problem den här säsongen i Fulham, och enligt The Sun som släppt det här ryktet, så är Berbatovs prislapp endast £2 miljoner, cirka 22 miljoner kronor.
Arsenal har en anfallare ute i Europa som är riktigt het, nämligen Joel Campbell. Joel är 21 år gammal och har tillhört Arsenal sedan 2011, men han har inte fått spela någon match för klubben än.

Silly Season är officiellt igång. Det kan bli så att vi får se en Berbatov i Arsenal-tröjan redan innan månadens slut.