Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Var med i Arsenal Swedens lokalquiz.

Gå på lokalträff - vinn matchbiljetter

tis 14 jan 2014 kl 12:54

På lördag startar Arsenal Swedens stora frågesportsturnering med fyra deltävlingaro och en stor final. Gå på matchträff med likasinnade och var med på quizen för att ha chansen att vinna fina priser senare i vår.

Det gäller att vara med från början. Arsenal Swedens frågesportsturnering är över fyra ronder där den första går av stapeln redan nu på lördag. Då ordnar supporterklubben matchträffar på massor med orter i landet och i samband med dessa träffar kommer en quiz att starta. För att få vara med ska ni anmäla er till matchträffen via kalendern så att ert namn eller smeknamn syns i listan.

Reglerna är enkla. När de fyra omgångarna är avslutade kommer de två i Sverige som haft flest rätt att bjudas in till en final på O´Learys i Gamla Stan i Stockholm. Vinnaren där kommer att belönas med två matchbiljetter till valfri hemmamatch nästa säsong. Tvåan får nästa säsongs matchtröja. Men även de tre bästa på varje ort kommer att belönas med priser!

Quizen kommer att innefatta 15 frågor per gång - det är 1x2-frågor - och topplistor kommer presenteras på Arsenal.se veckan efter varje träff. Vilka de andra datumen blir för omgång 2, 3 och 4 kommer inom kort att presenteras här på hemsidan.

I helgen vill vi således se er alla på en lokalträff - och här anmäler ni er till de träffar som är inplanerade nu på lördag klockan 16:00 då vi möter Fulham hemma på Emirates Stadium. Har ni problem med att anmäla er eller frågor om turneringen? Skicka då ett mail till medlem@arsenal.se eller kristonel.elwe@arsenal.se.

Stockholm - O´Learys Gamla Stan
Malmö - O´Learys Entré
Uppsala - O´Learys
Karlstad - loklen
Gävle - O´Learys
Halmstad - Freddies
Helsingborg - O´Learys
Jönköping - Ringbaren
Lidköping - Pitchers
Norrköping - Titans
Örebro - O´Learys
Skövde - O´Learys
Växjö - Stars & Stripes

Arsenal Sweden önskar er ett stort lycka till!