Medlemmar: 8767 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Klubben bekräftar att ungdomstalangen, Anthony Jeffrey lämnar Arsenal.

Anthony Jeffrey lämnar Arsenal

ons 22 jan 2014 kl 19:59

Den lovande anfallstalangen, Anthony Jeffrey lämnar Arsenal på permanent basis. Engelsmannen befinner sig just nu i Boreham Wood FC.

Anthony Jeffrey är uppvuxen inom Arsenals akademi och drillades vid Hale End där han utvecklades stort. Han blev starkare och snabbare och blev tidigt uppflyttad till U18 och flyttade från Hale End till den stora akademin vid London Colney. Engelsmannen kan liknas vid Theo Walcott i sin spelstil då han besitter en bra snabbhet och har en förmåga att kunna passera försvarare lätt. Till skillnad från Walcott har han redan vid tidig ålder en så pass bra teknik så han kan kontrollera bollen i hög fart.

Jeffrey har under de senaste månaderna varit ute på lån i först Stevenage FC och för närvarande i Boreham Wood FC. Han lämnar nu Arsenal helt och hållet för fortsatt spel i Londonklubben och Conference South.