Medlemmar: 8853 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer Kim Källström någonsin att spela för Arsenal?

Kaoset kring Källströms övergång

sön 2 feb 2014 kl 13:26

Värvad under oerhört uppmärksammade former - sedan skadad. Nu kommer rapporter från England att Arsenal vill skicka tillbaka Kim Källström till Ryssland.

Den svenska landslagsmittfältaren Kim Källström lånades in på transferfönstrets sista dag under uppmärksammade former. Dealen var en rejäl transferbomb som ingen hade räknat med. Men Arsene Wenger tyckte den 108-faldige landslagsmannen var ett bra tillskott till Arsenaltruppen som backup för de skadade och avstängda spelarna The Gunners har på det centrala mittfältet.

Men igår kom rapporter från Aftonbladet att Källström var skadad. Tidningen skrev, till och med på engelska, att svensken skadat sig på sin första Arsenalträning och skule bli borta i 2-3 månader.
Detta visade sig kort efter vara fel.
BBC skrev nu att Källström inte alls skadat sig på Arsenals träning utan att han var skadad redan när han kom till London för att läkarundersökas och skriva på kontraktet.
Mittfältaren ska ha gjort illa sig i ryggen när han spelade strandfotboll i Abu Dhabi i tisdags där Spartak Moskva var på träningsläger.

Många kritiska röster höjdes på sociala medier och forum och ingen fattade hur Arsenal kunde värva en spelare som skulle täcka upp för andra skadade spelare som själv var skadad. För Källström ska ha informerat Arsenal om sin skada och de ska själva ha upptäckt den under läkarundersökningen.
Det medicinska teamet ska ha informerat Arsene Wenger om detta - men fransmannen gjorde ändå klart med Källström.
Rapporterna talade om att han skulle missa allt från sex matcher till 2-3 månader.

I går kväll kom nästa vändning. Nu rapporterade The Sun att Arsenal ville bryta sitt kontrakt med Kim och skicka honom tillbaka till Ryssland.
Uppgifter som Arsenals presschef Mark Gonella säger inte är sanna till Aftonbladet.

Nu väntar vi bara på nästa kapitel i såpan kring Kim Källström.
Kanske kommer den efter matchen mot Palace när Arsene Wenger garanterat kommer att få frågor om svensken.