Medlemmar: 8876 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Chuba Akpom har blivit hemkallad till Arsenals A-lag från sin utlåning i Coventry City.

Arsenal återkallar Akpom från lån

mån 24 mar 2014 kl 15:01

Arsenal har valt att återkalla engelska anfallaren Chuba Akpom från lån. 18-åringen har varit utlånad till League One laget Coventry City sedan mitten av februari.

Chuba Akpom hade gjort det bra i U21 laget under första halvan av säsongen, och det var flera League One-lag som ville låna honom under januarifönstret. Först blev det en session i Brentford, där han fick göra fyra inhopp under den månaden han var utlånad. Sedan kom han tillbaka till Arsenal, i början av februari. Men endast ett par dagar senare så fick han packa väskan igen, då ville Coventry City ha honom på lån.

Det var den 14 februari som Arsenals U21-spelare Chuba Akpom lämnade London och åkte till Sixfields Stadium, där han skulle spendera resten av säsongen på lån i Coventry City. League One-laget, som får låna spelare även efter transferfönstret, såg stor potential i Chuba.

Han spelade fem matcher för Coventry City, men har nu alltså återkallats till Arsenal. Varken Arsenal eller Coventry har bekräftat detta än men Chuba gjorde det själv under söndagen via sitt Twitter-konto.