Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Efter ett lång skadeuppehåll var Aaron Ramsey tillbaka i spel i söndags.

Ramsey: "Glad att vara tillbaka"

mån 7 apr 2014 kl 23:58

Aaron Ramsey är fast besluten att hjälpa Arsenal att säkra Champions League-spel nästa säsong efter hans comeback under söndagen.

Den walesiska mittfältarens comeback var en av få glädjeämnen under söndagens förlustmatch mot Everton på Goodison Park.
Ramsey visa mycket vilja och intensitet under sina 25 minuter på planen och var lättad att vara tillbaka på en fotbollsplan sedan Boxing day.
- Det har varit väldigt frustrerande för mig att ha varit borta i tre månader när säsongen startade så bra för oss och för mig. Såna här saker händer i fotboll och det är inget man kan påverka. Just nu är jag bara glad att äntligen vara tillbaka. Förhoppningsvis kan jag visa vad jag går för och hjälpa detta laget till Champions League igen. Förhoppningsvis vinner en medalj i år också, säger han.

Ramseys besvikelse efter Everton-matchen överskuggade hans glädje att vara skadefri, och han tyckte till efter matchen som lämnade Arsenal bara en poäng före just Everton som har en match mindre spelad.
- Vi är jättebesvikna, säger han. Det var en intensiv match och böljande spel. Men vi släppte in billiga mål. Vi var ganska sårbara på kontringar och det utnyttjade de till fullo. Vi började bra och hade några målchanser och kom till farliga lägen, men man kan inte släppa sådana mål som vi gör.

- Vi måste ta oss tillbaka till vinnarspåret igen. Det är fortfarande en del poäng att spela om. Vi är i semifinalen i FA-cupen så vi måste ställa saker och ting till rätta.  Det är fem matcher kvar att spela och vinner vi alla finns det goda chanser att knipa 4:e platsen. Jag tycker Everton har ett svårare spelschema än oss men varje match är svår i denna ligan. Alla lag kan slå alla så vi måste vara försiktiga, koncentrera oss på vårt spel och spela hem de resterande 15 poängen.