Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger lyfter pokalen på paraden.

Keswick: "Wenger lever och andas Arsenal"

fre 30 maj 2014 kl 17:33

Arsenal bekräftade idag att Wenger förlängt sitt kontrakt med klubben. Arsenals ordförande Chips Keswick ser med spänning på vad fransmannen kan åstadkomma med Arsenal de närmaste åren.

Det har sedan en tid tillbaka spekulerats att FA-cup finalen mot Hull City i praktiken kunde vara Arsene Wengers sista match som manager för Arsenal. Men efter att Arsenal under dagen gått ut med nyheten att Wenger förlängt sitt kontrakt med klubben har alla rykten och spekulationer blivit begravda en gång för alla. Arsenals ordförande Chips Keswick är belåten att den franska managern valt att signera ett nytt kontrakt med Arsenal Football Club. Han själv och övriga inblandade ser med spänning på vad Wenger kan uppnå med Arsenal de kommande åren.
- Vi är belåtna att Arsene har förlängt sitt kontrakt ytterligare tre år. Han är en man med principer som lever och andas Arsenal. Han har etablerat Arsenal för sin spännande spelstil runt om i världen. Han kommer fortsätta sitt arbetssätt med unga spelare och med sin förmåga även rekrytera världsklasspelare till klubben. Jag är helt säker på att vi har en spännande tid framför oss med honom som manager.

Förutom lovorden från Chips Keswick har även Arsenals majoritetsägare Stan Kroenke yttrat sig om Wengers kontraktsförlängning.
- Att upprätthålla spetskompetens är det svåraste i sport. Faktumet att Arsenal har konkurrerat i toppen i den engelska ligan och Europa under den här tiden med Wenger är det största beviset på hans talang och ambition. Vi är nöjda med FA-cup vinsten som har lagts till i hans redan enastående meriter. Under hans ledning ser vi fram emot att vinna nya titlar de kommande åren.

Källa: http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2014/05/30/4850159/-?