Medlemmar: 8700 st.

Cazorla fick 67 minuter mot Australien igår.

Cazorla startade när Spanien lämnade VM

tis 24 jun 2014 kl 11:23

Santi Cazorla fick chansen från start och fick spela 67 minuter innan han blev utbytt mot Cesc Fabregas när Spanien vann den betydelselösa sista matchen mot Australien med 3-0.

Trots en bra start från Australien såg det aldrig ut som att Spanien var nära en tredje raka förlust i turneringen. De lyckades ta ledningen efter 36 minuter när Andres Iniesta spelade fram Juanfran som med ett lågt inlägg hittade David Villa som snyggt kunde klacka in 1-0 till Spanien.

I andra halvleks 22:a minut blev Cazorla utbytt mot den nyblivna Chelsea-spelaren Cesc Fabregas och bara en minut senare stod det 2-0 till spanjorerna. Det var ännu en passning av Iniesta som letade sig fram till Fernando Torres som kyligt kunde lägga in bollen bakom Australiens målvakt Mathew Ryan.

Inhoppande Juan Mata kunde sedan sätta dit 3-0 med 9 minuter kvar efter att ha blivit framspelad av Fabregas.

Segern till trots får de regerande världsmästarna lämna VM i Brasilien redan efter gruppspelet. De tre poängen betyder åtminstone att Spanien inte slutar sist i gruppen, utan tar sig upp på en tredjeplats i grupp B, vilket visserligen är en klen tröst för den, på senare tid, så framgångsrika fotbollsnationen.