Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Santi vill jubla mer den här säsongen.

Cazorla vill producera mer

fre 22 aug 2014 kl 15:48

Santi Cazorla har satt höga mål denna säsongen då han siktar på att slå förra säsongens poängskörd i Arsenals jakt på ligatiteln.

Den spanska landslagsmannen gjorde sju mål förra säsongen, inklusive ett i FA-cupfinalen. Hans rekord i Arsenals tröja är tolv mål som kom under hans första år.
Han gjorde ett mål när Arsenal vann Community Shield efter att ha besegrat Manchester City med 3-0.
- Wembley är en speciell arena för mig därför att det är där jag har vunnit titlar med Arsenal; Community Shield och FA-cupen, säger han till Arsenal Player.
Det finns inget bättre sätt att starta säsongen på än att vinna en titel direkt. Ännu bättre att jag lyckades göra ett mål. Jag har alltid sagt att jag försöker hjälpa laget i första hand.

- Jag hoppas att göra minst lika många eller fler mål i år jämfört med förra säsongen. Det är något alla fotbollsspelare strävar efter. Förhoppningsvis kan jag hjälpa klubben nå framgångar
med många mål och bevisa att jag är värdefull.
Inte nog med det, jag vill såklart spela så mycket som möjligt också. Lyckligtvis har vår tränare haft förtroende för mig de senaste två säsongerna. Jag har spelat många matcher och hoppas få fortsätta med det.

Cazorla är stensäker på att han lyckas bättre med att göra mål i år och hungrar efter mer framgångar och titlar efter vinsten i FA-cupen.
- Min första säsong här var väldigt bra, säger han. Jag slog mitt målrekord sen tiden i Malaga då jag gjorde som mest nio mål. Mitt första år här lyckades jag göra tolv.
Förra säsongen var inte så bra som den kunde vara. Jag hade en del problem med en vrist efter en match med Spanien.
Men vi lyckades till slut vinna en titel och förhoppningsvis är jag denna säsongen 100 procent fokuserad både fysiskt och mentalt i jakten på fler titlar.