Medlemmar: 8853 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Hjälp oss att stoppa spridningen av HIV!

Arsenal Sweden stödjer Musikhjälpen 2014

mån 8 dec 2014 kl 23:24

December betyder inte bara julstämning, glöggfika och Lucia utan det är också dags för den årliga Musikhjälpen. För er som inte varit med förut så är det en vecka då det samlas in pengar till en humanitär katastrof. I år är temat ”Hjälp oss stoppa spridningen av HIV”.

Varje år stänger tre programledare in sig i en glasbur någonstans i Sverige under 144 timmar varifrån de sänder både radio och TV samtidigt som de samlar in pengar.
I år är det veteranen Kodjo Akolor och nykomlingarna Petter Alexis och Linnea Henriksson som stänger in sig i glasburen som är placerad på Stora Torget i Uppsala.
Vill du läsa mer om Musikhjälpen och årets tema kan du besöka Musikhjälpens hemsida: www.musikhjalpen.se

Förra året samlade vi i Arsenal Sweden in hela 48 100 kr - en summa som vi är väldigt stolta över. I år vill vi dock samla ihop ännu mer. Som lite extra motivation finns #fanskampen - ett initiativ där supporterklubbar kan tävla mot varandra i vilka som samlar in mest pengar.
Förra året hamnade vi på hedersvärd andraplats, efter Liverpool, av de engelska supporterföreningarna. Den här gången vill vi såklart ta oss förbi Scouserna.

Hur skänker jag pengar?

Det är otroligt lätt att skänka pengar. Besök bara den digitala insamlingsbössan: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/arsenal-sweden och klicka i vilken summa du vill ge och ditt mobilnummer så får du ett sms med instruktioner.

Därefter är det bara att sprida ordet och uppmuntra andra att skänka pengar. Tillsammans kan vi slå förra årets summa.
Hjälp oss att stoppa spridningen av HIV!