Medlemmar: 6125 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Blir Arsenals bäste målskytt genom tiderna tränare för klubben i framtiden?

"Vore en dröm att få träna Arsenal"

ons 17 dec 2014 kl 14:26

Spelarkärriären är slut - nu väntar tv-jobb och tränarutbildning. Thierry Henry säger nu att det vore en dröm att få coacha The Gunners.

Det var mycket fokus på Thierry Henry igår. Fransmannen offentliggjorde att han lägger skorna på hyllan och Arsenals bäste spelare genom tiderna hyllades stort under dagen.
Henry ska nu börja jobba för SKY - som expert.
Men ska även samtidigt dra igång sin utbildning för att få tränarlicens.

Detta hoppas Henry kunna göra tillsammans med Arsene Wenger i Arsenal.
Och den forne skyttekungen hymlar inte vad målet är:
- Det är klart att det vore en dröm (att få träna Arsenal), men det är inte så det fungerar. Först måste jag visa att jag håller på den nivån, att jag lärt mig. Man måste förstå vad som krävs för att bli tränare. Min plan är att starta utbildningen och jag gissar att Arsenal vill hjälpa mig. För att få licensen måste man jobba tätt ihop med en klubb och jag hoppas att det blir hos Arsenal.