Medlemmar: 4215 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Brighton & Hove Albion står för motståndet i FA-cupens fjärde omgång i slutet av januari.

Brighton borta i FA-cupen

mån 5 jan 2015 kl 20:55

Under måndagskvällen hölls lottningen till den fjärde omgången i FA-cupen och precis som för två år sedan föll lotten på Brighton & Hove Albion.

Efter söndagens avancemang mot Hull City från FA-cupens tredje omgång var det ikväll dags för lottningen till den fjärde omgången. För första gången sedan uttåget borta mot Blackburn i den femte omgången av FA-cupen 2012/13 får nu Arsenal resa utanför London för en FA-cupmatch. Precis som i den fjärde omgången för två år sedan blir det Brighton & Hove Albion FC från den engelska sydkusten som står för motståndet. Matchen kommer spelas i anslutning till helgen 24/25 januari.